Leveranciers

LEVERANCIERS LA PARTURE


We streven naar meer biologisch en geloven in een eerlijk en puur product.

Biologische producten zijn beter voor het milieu, gezonder en dragen bij aan een betere leefomgeving. We gaan komend jaar meer en meer biologische grondstoffen opnemen in onze gerechten. Via de "Biometer" in ons restaurant en via sociale media houden wij u hiervan op de hoogte.

Mocca d'or is onze koffie leverancier

Hiervan betrekken wij Earth Coffee, biologisch en fairtrade, en ondersteunen hiermee de Mocca d'or Foundation.

Deze foundation helpt de koffieboeren en hun gemeenschap aan een eerlijke prijs voor de koffie en verdere ontwikkeling op het gebied van duurzame koffiebouw en educatie. Wij zijn dan ook met recht trots op het feit dat wij via ons koffieaanbod kunnen meewerken aan deze duurzaamheid.

Biologische Bakker Bolhuis

Uit Jubbega. Deze familie bakkerij timmert al jaren aan de weg als biologische bakkerij met het heerlijke zuurdesem brood als specialiteit.

Brood bereidt op een aloude manier, waardoor het puur is en zonder toevoeging van conserveringsmiddelen. Al ons brood is op basis van zuurdesem en leent zich uitstekend bij de bijhorende recepturen. Ons roast & toast brood wordt afgebakken aangeleverd. Het brood voor de hamburgerbollen en belegde sandwiches komt als deegstuk binnen. Nachtvers laten we dit rijzen en de volgende dag worden deze broodjes meerdere keren per dag vers afgebakken, zo zorgen we ervoor dat uw belegde broodje zo vers mogelijk is.


Website Bakker Bolhuis

Wostok

In 2009 reïncarneert het Russische drankje in Berlijn, om precies te zijn in Kreuzberg. En wel onder de nieuwe naam Wostok, afgeleid van het Russische ruimtevaartprogramma dat de eerste mens in een baan om de aarde bracht.

Ambitie en historisch besef genoeg dus! En zo verovert Wostok nu vanuit Berlijn de rest van Europa. Wostok bottelt de smaken van een lang vergeten wereld. Denk aan de aroma’s van de zijderoute en aan tarchuna, een kruidige en verfrissende traditionele drank uit de ongerepte Kaukasus. Een mooi verhaal, en ja, Wostok smaakt echt anders dan andere frisdranken.

Naturfrisk - Bio

De brouwerij van Naturfrisk is opgericht in 1906 door de familie Madsen. De brouwerij was opgericht als witbier brouwerij.

In 1996 is de brouwerij overgenomen de huidige eigenaren. De brouwerij was nog intact. In de prachtige oude gebouwen, was er een brouwerij, bottelerei en nog veel meer. Na een renovatie van zowel machines en gebouwen. Daar is Naturfrisk ontstaan. Een lijn van biologische gebrouwen frisdranken. Het concept achter Naturfrisk is simpelweg dat de producten natuurlijk, pure en van de hoogste kwaliteit zijn. Dit betekent dat er geen conserveringsmiddelen, kunstmatige kleurstoffen en smaakstoffen worden gebruikt.

De productie is gestart in 1997. Drink producten van Naturfrisk met een zuiver geweten. Inmiddels is het uitgegroeit tot een gerenomeerde frisdranken brouwerij van Europa. In La Parture de volgende smaken: Mint, Frambozen, Ginger ale en Cola. Naast deze prachtige producten van onze biologische leveranciers hebben we ook meerdere bio producten in ons assortiment en inonze gerechten, zoals, Yochurt, sojamelk, karnemelk, boerencake, diverse groenten, fruitsoorten, humous en wijnen.

Fritz Kola

Achter fritz-kola staan de jonge ondernemers Lorenz Hampl en Mirco Wolf Wiegert. Zij hebben het merk opgericht en dragen nu zorg voor de productie, de reclame en de verkoop.

Naast de "klassieke" fritz-kola bestaan inmiddels ook twee andere varianten, namelijk een light-versie en een variant met koffiesmaak. Daarnaast worden ook andere frisdranken verkocht onder de naam fritz-limo.

Dit hippe kola merk is inmiddels het tweede kola merk in Duitsland en helpt mee het suikerprobleem aan te pakken. Natuurlijke goede vervangende zoetstoffen en een eigen smaak van Frits maken dit tot een bijzondere frisdrank. Smaken bij ons Kola/Stevia, sinas, citroen en appel-kers- vlierbes.