La Parture Drachten: een nieuw concept

La Parture Drachten: een nieuw concept

Lekker & verantwoord eten bij La Parture

Een nieuw concept in Drachten met de naam La Parture. Na maandenlange voorbereiding is het dan eindelijk zo ver en vallen hopelijk de puzzelstukjes op z’n plaats. La Parture biedt een vaste kaart met tal van lekkere en voedzame gerechten en producten. We hebben regionaal en lokaal hoog in het vaandel en willen tevens bijdragen aan de ontwikkeling van duurzaamheid. Door de seizoenen heen bieden wij verschillende producten. Een zomerse kwarkpunt met verse aardbeiensaus in de zomer en een appelstrudel met vanillesaus in de winter bij de koffie.

Er is de afgelopen tijd hard gewerkt om ons restaurant open te krijgen. We hebben alle vertrouwen in Drachten om hier samen met onze gasten een mooie tijd te krijgen. Wij willen met name Bakkerij Bolhuis uit Jubbega danken voor zijn ellenlange geduld om het juiste brood te krijgen afgeleverd. Kwaliteit van brood is essentieel, we zijn er trots op om te zeggen dat wij biologische zuurdesem brood verkopen. Lekker en verantwoord.

Henk Prins ( Henk Prins Design) hartelijk dank voor een mooie website. Voeding is emotie en is alleen met passie te vertalen op het web en papier. Henk voelde dit gelijk aan, hij noemde La parture “lekker en verantwoord”. En dat is het !

Rik en Ineke Wildeboer, eigenaar en eigenaresse van de Fa. Print Bizz uit Opende hebben ons van af het begin geholpen met de huisstijl. Niets was onmogelijk en te veel. Een koppel dat meedenkt, luistert en actief reageert op belangrijke beslissingen. Niet goed? Overnieuw! Wauuw… Hartelijk dank hiervoor Rik en Ineke.

Uiteraard is er nog een hele lijst van partners welke mee hebben gewerkt en die wij graag willen benoemen zoals Jelle Algra (Mocca d’Or – Earth Coffee), Greetje Visser ( de Friese Marktslager), Wilco Mulder (Wood-Smoke), Marcel de Jong (installatiewerk), Boonstra ( Schilderwerk Marum), Willem Habing (Bier en Co), Martijn Hendriks ( Earth Water), Alma Veldkamp (Diversey), Fam Aukema (De Zwaan), Henk Hosper (Eigen Horeca Makelaar Friesland), Ferry Diters en Sietse Looyinga (Rabobank Regio Drachten), Gemeente Smallingerland, Edwin Weijermars en Roel Beikes.

Ook willen we Kees en Seike Veenstra, Albert en Nel van der Veen en Sander en Jannie Alma danken voor hun hulp!

Onze speciale dank gaat uit naar onze twee dochters Sharon en Celine en naar Koen Gelpke, zij hebben ons de afgelopen periode door dik en dun gesteund en door hun positieve houding hebben wij zin in de nieuwe fase in ons leven, deze fase heet : La Parture.

Wij zien u graag op de Zuiderbuurt 37, 9203 CT Drachten.

Nico en Jaike Veenstra