Flexibel concept

LA PARTURE: EEN FLEXIBEL CONCEPT


Naast onze vaste kaart zien wij La Parture als een zeer flexibel concept waarin wekelijks aanpassingen zullen worden gedaan in hetgeen wat wordt aangeboden.

Via sociale media en in en rondom het restaurant houden wij u graag op de hoogte van bijvoorbeeld onze aanbiedingen op de koopavonden, toevoegen in ons assortiment, speciale acties zoals de "Veggy Woensdag"met Sanne, elke tweede woensdag van de maand. En natuurlijk onze seizoensspecials.

Dagelijks marktvoordeel

Dagelijks bieden wij een marktvoordeel. Op onze menukaart treft u het vaste assortiment van La Parture.

Naast het vaste assortiment bieden wij dagelijks wisselende gerechten, schotels en fruitdranken. We willen graag verrassend en smakelijk zijn. Daarom zijn de seizoenen voor ons en u als gast van La Parture van belang. Groenten en fruit van het seizoen zijn namelijk lekkerder, behoren te groeien en te rijpen in het seizoen waarin het wordt geteeld en geplukt.

Door deze producten op het juiste moment in te kopen hopen we voor ons een mooie deal te kunnen maken die wij dan weer delen met u als gast. Want hebben wij voordeel dan heeft u ook voordeel. Let daarom altijd op het "Marktvoordeel"bord bij de ingang van ons restaurant. Want deze gerechten zijn het lekkerste en het voordeligste van het seizoen!

Foodtrends

Deze volgen wij nauwlettend.

Via Instagram leggen we contact met foodies over de gehele planeet. Zo kan het dat wij een recept wat een ware trend is in New York, de volgende dag op de kaart hebben staan in Drachten.

Donderdagavond menu

Lekker en afwisslend menu.

Elke donderdag en wisselend menu met dessert voor slechts 9,50